Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Украинският президент свика Съвета за национална сигурност

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога заяви, че е свикал заседание на Съвета за национална сигурност и защита след изказванията на съвещанието на съветския Съвет за сигурност, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 510
Зеленски добави, че е разговарял незабавно с френския президент Еманюел Макрон и немския канцлер Олаф Шолц.

Руският Съвет за сигурност, управляван от президента Владимир Путин, поддържа признаването на отцепническите от Украйна области, следени от проруските сепаратисти.

Путин сподели, че ще вземе дефинитивно решение по въпроса по-късно през днешния ден и към този момент приказва в телевизионно послание към сънародниците си.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 510  Украйна изиска незабавно съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за понижаване на напрежението в рецесията Украйна изиска незабавно съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за понижаване на напрежението в рецесията  Владимир Путин призна независимостта на Донецката и Луганската национални републики Владимир Путин призна независимостта на Донецката и Луганската национални републики  Европейски Съюз е подготвен да наложи наказания на Русия при признание на самостоятелност на Донецк и Луганск Европейски Съюз е подготвен да наложи наказания на Русия при признание на самостоятелност на Донецк и Луганск
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР